All videos by RTV KLAN

5 viktima dhe 120 te prekur ne RMV | Lajme-News

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime ...

Opinion - Problemi me i madh i te rinjve! (07 Korrik 2020)

Opinion #klan #BlendiFevziu #AlionÇaçi #KejdiMehmeti #LeartKola #IgliTola #SiverjonaKuqi #FranceskaMuço #ErgysMertiri #ArsejdaGjyli Emisioni politik më i ...

S'ka marreveshje per Zgjedhoren | Lajme-News

Miratimi i amendimeve në kodin zgjedhor mbetet peng i kushteve të panegociueshme të opozitës parlamentare që kërkon ndryshim të sistemit zgjedhor .

Fevziu: Vjen gazetari, rri 3 muaj dhe iken pa te dhene shpjegim...

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime ...

Te rinjte ne zonat rurale te diskriminuar per punesim

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime ...

Sociologu "kritikon" shkrimin e Fevziut

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime ...

Found 80,082 videos